Malamalama masani e uiga i le mamanu vaeluaga afifi

"Vaega" po'o le "Vaega"?Ou te talitonu o le toʻatele o tagata, e pei o aʻu, latou te leʻi iloa o loʻo i ai se eseesega i le va o le lua, saʻo?O iinei, ia tatou manatua lelei o le "Divider" "Divider" "Divider".E iai foi igoa masani e pei o le "Knife Card" "Cross Card" "Cross Grid" "Insert Grid", ma isi.

Malamalama masani e uiga i le faʻapipiʻiina o vaeluaga mamanu (7)
Malamalama masani e uiga i le faʻapipiʻiina o vaeluaga mamanu (1)

Fa'amatalaga o le Vaevae O le vaeluaga o se vaega fa'apipi'i e fa'aaogaina e vaevae ai se avanoa tele i ni mea laiti, e fa'apipi'i ai mea i totonu ma fa'amama ai fe'ese'esea'iga ma fa'alavelave fa'aleagaina i le va o mea.

O mea masani e faʻaaogaina i le mamanuina o le "Dividers" "Divider" o se ituaiga masani o le "vaevaega" i totonu o fale gaosi oloa, e masani ona faʻaaogaina i meainu, mea e manaʻomia i aso uma, oloa gaosi oloa ma isi pusa afifi oloa.O mea e faʻaaogaina mo vaevae pepa o: laupapa gaogao, pepa faʻapipiʻi, laupapa PP foamed, pepa paʻepaʻe, ma isi.

Malamalama masani e uiga i le faʻapipiʻiina o vaeluaga mamanu (2)

Sitaili o Vaevae Vaevae e masani ona vaevaeina i ni sitaili se lua: vaeluaga tatala ma vaeluaga tapuni.Faatasi ai ma i latou, o vaeluaga tapuni e mafai ona mamanuina i ni sitaili se lua: faʻatasi ai ma le fausaga pito i lalo ma leai se fausaga pito i lalo.

Vaevae tapuni:

Malamalama masani e uiga i le faʻapipiʻiina o vaeluaga mamanu (3)

Tatala Vaevae:

Malamalama masani e uiga i le faʻapipiʻiina o vaeluaga mamanu (4)

Faatusatusaga o le lelei ma le le lelei o vaeluaga tapuni ma tatala

Vaevae Tapuni

Tulaga lelei:

· Lelei puipuiga mo oloa pito i fafo.

· Lelei le fa'atinoina o le fa'apolopolo.

· E le faigofie ona faʻasalalau, sili atu ona faigofie e ave i fafo.

Fa'aletonu:· O le tau o meafaitino e fai si maualuga pe a faʻatusatusa i vaeluaga tatala.

· Mo vaeluaga o le faʻamatalaga tutusa, o le tele o faʻasalalauga taʻitasi e laʻititi laʻititi.

· Faʻaitiitia le faʻaogaina o avanoa oloa.

Tatala Vaevae:

Tulaga lelei:· Sili atu meafaitino-sefe, tau maualalo.

· Mo vaeluaga o le faʻamatalaga tutusa, o le tele o faʻasalalauga taʻitasi e fai si tele.

· Fa'aoga maualuga le avanoa o oloa.

Fa'aletonu:· Ona o le faʻafesoʻotaʻi saʻo i le va o le oloa ma le atigipusa, ua faʻaitiitia ai se vaega o le puipuiga.

· Le lelei le fa'atinoina o le fa'aleleia.

· O le vaeluaga ua fausia e faigofie ona ta'ape.

Pe a mamanuina vaeluaga o afifi, e tatau ona tatou mafaufau i manaoga faapitoa o le oloa, tau, faʻaogaina o avanoa, ma le puipuiga o le oloa.Filifilia o le ituaiga saʻo o le vaeluaga e le gata ina faʻasaoina mea ma tau ae sili atu le puipuia o le oloa i le taimi o felauaiga ma le teuina.

Malamalama masani e uiga i le faʻapipiʻiina o vaeluaga mamanu (5)

I le faaopoopo atu i mea e masani ona faʻaaogaina mo le fuafuaina o vaeluaga o pusa o loʻo taʻua i luga, o loʻo i ai foi isi mea e mafai ona faʻaogaina e faʻatatau i manaʻoga faʻapitoa o le oloa.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le oloa e maʻaleʻale ma e manaʻomia se puipuiga faaopoopo, e mafai ona faʻaogaina le foam poʻo le afifi o se mea mo vaeluaga.I le isi itu, afai e mamafa le oloa ma manaʻomia se vaeluaga malosi, palasitika poʻo uʻamea e mafai ona faʻaaogaina.

Malamalama masani e uiga i le faʻapipiʻiina o vaeluaga mamanu (6)

E taua foi le matauina o le mamanu o le vaeluaga o afifi e mafai ona faʻatulagaina e faʻatatau i le oloa o loʻo faʻapipiʻiina.Mo se fa'ata'ita'iga, o se pusa va'ai mo se seti matatioata atonu e iai ni vaega ta'itasi mo tioata ta'itasi, a'o se fa'aputu fa'aputu mo se seti o ipu e ono iai ni vaega tetele e fa'amau ai ni ipu se tele.E mafai foʻi e le mamanu ona amanaʻia le foliga ma le tele o le oloa, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o mea e manaʻomia.

I le fa'ai'uga, o fa'aputuga va'ava'ai o se vaega taua o le afifiina o oloa, aemaise lava mo oloa e ma'ale'ale pe fa'aleagaina i le taimi o felauaiga.I le faʻaaogaina o mea saʻo ma le mamanu, e mafai e le vaeluaga o pusa ona puipuia lelei oloa mai le faʻaleagaina, faʻaitiitia le ono mafai ona toe faʻafoʻi mai ma toe faʻafoʻi tupe, ma faʻaleleia atili le poto masani o tagata faatau.


Taimi meli: Mati-30-2023